Tehosta myyntiä XR Showroomilla

Koneiden messu- ja myyntiesittelyjä
Maailmanlaajuisen jälleenmyyjäverkostosi etäkouluttamista
Tiedon keräämistä myynninjohtamisen tueksi.

Jos haluat tutustua sovelluksen ominaisuuksiin, tältä sivulta pääset alkuun, ja Wakeonen Harri kertoo loput.

Messu- ja esittelykäyttö

Tabletilla pyöriteltävä kone tarjoaa vastaavan sosiaalisen tutustumistilanteen kuin fyysinenkin kone: porukka kerääntyy koneen ympärille, asiakkaat esittävät kysymyksiä ja keskustelevat koneen ominaisuuksista ja omista tarpeistaan.

Messu- ja myyntitapahtumissa isoihinkin koneisiin voi tutustua eri puolilta ja jopa kurkistaa niiden sisään. XR Showroom mahdollistaa myös asiantuntijan, kuten koneen suunnittelijan, rakentajan tai käyttäjän, vierailun messutilanteessa etänä.

Jälleenmyyjien ja agenttien koulutus etänä

Globaalin jälleenmyyjäverkoston ja agenttien kouluttaminen kasvotusten vaatii aina kouluttajan tai koulutettavan matkustamista, mikä polttaa aikaa ja rahaa. Myyntiverkoston osaamista ja asiantuntemusta tuotteistasi voi kartuttaa kouluttamalla heitä tehokkaasti etänä – ja silti saman koneen äärellä. Voit lähettää niin koneesi kuin sen asiantuntijankin merten ja mannerten yli sinne, missä niitä milloinkin tarvitaan.

XR Showroom -sovelluksen avulla asiantuntijasi osallistuu koulutustilanteeseen etäyhteyden avulla, ja virtuaaliteknologian avulla hän tuntuu olevan samassa tilassa koulutettavien ja opiskelun kohteena olevan koneen kanssa.

Myynnin johtaminen tiedon avulla

XR Showroom -messutyökaluun liitettävän analytiikan ansiosta messujen jälkeen käytettävissäsi on valmiit liidilistat: kuka katsoi konettasi ja miten kauan. Näiden tietojen avulla myyntihenkilöstösi voi tapahtuman jälkeen kontaktoida asiakkaita.

Kerro Harrille, mihin sinä XR Showroomia tarvitset. Me paketoimme sinulle sopivan valmiin tuotteen.

Kerro, miten tavoitamme sinut, niin palaamme asiaan.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Harri Lammi
+358 40 5620713
harri@leonidasoy.fi

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Konepajayritykset ovat XR Showroomin avulla esitelleet koneita, joita ei vielä ole olemassa, jotka eivät mahdu messuosastolle tai joiden kuljettaminen messutapahtumaan maksaisi useita tuhansia euroja.

Lue lisää »